Mijn functionaliteiten Demo
ZZP-bemiddelaars Bemiddel jij zzp’ers in de zorg? Ik help je met handige filters en met mijn uitgebreide keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden en ingepland! Uitzendbureaus Wil je het jezelf, maar ook de uitzendkrachten zo gemakkelijk mogelijk maken? FleGo is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Coöperaties Heb jij je met zelfstandig zorgondernemers verenigd in een coöperatie, netwerk of vereniging? Ik help jullie aan mooie opdrachten met zo min mogelijk rompslomp. Flexbureaus Beheer jij het flexbureau van een zorgorganisatie? Bij mij kun je alle soorten medewerkers kwijt, zoals eigen medewerkers, zzp’ers, studenten en vrijwilligers.

Voor
ZZP-bemiddelaars

Bemiddel jij zzp’ers in de zorg? Ik help je met handige filters en met mijn uitgebreide keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden en ingepland!

Ik, FleGo, kan het werk voor jou en de zorgprofessional een stuk eenvoudiger maken. Via een overzichtelijk dashboard en een app kunnen zzp’ers zelf online hun dossier bijhouden. Alle benodigde documenten zullen hieraan worden gekoppeld, zodat informatie goed vindbaar is. Wanneer vereiste documenten verlopen, krijg je een seintje. Met handige filters en een uitgebreid keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden!

Opdrachten zijn 24/7 uit te zetten en in te plannen door opdrachtgevers en zzp’ers. De zzp’er voert zelf de gewerkte uren in en maakt ook zelf zijn factuur. Deze geautomatiseerde facturatie zal zeker voor tijdswinst zorgen.

Het maakt niet uit hoe je jouw proces hebt ingericht, ik ben zo opgebouwd dat ik in elk proces pas.

Functionaliteiten

Mijn functionaliteiten

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: