Functionaliteiten Demo

Automatiseer je werkzaamheden

Voor de gemiddelde zorgbemiddelaar is ICT niet iets waar ‘ie warm van wordt. Als het maar werkt, snel en gemakkelijk is. Digitale technologie is misschien niet jouw expertise, maar wel een essentieel onderdeel van een soepele bedrijfsvoering.

Heb jij de afgelopen jaren allerlei oplossingen om je heen verzameld, maar mis je één centrale plek waarin je alles kwijt kunt? Wil je vooroplopen met een eigen, gesloten softwaresysteem? Wordt er steeds meer van je gevraagd op het gebied van ICT? Of zoek je een praktisch systeem dat tijd bespaart, zodat jij met jouw mensen meer tijd overhoudt voor echt belangrijke zaken? Wat het ook is, ik kan een flinke slag maken bij het automatiseren van jouw werkzaamheden.

Tijdbesparend en schaalbaar

Opdrachtgevers en zzp’ers stellen hoge eisen aan het matching- en planningssysteem van de intermediair. Dat is de reden dat ik niet alleen heel gebruiksvriendelijk ben, maar ook volledig AVG-proof en 24/7 beschikbaar.

Ik ben een tijdbesparend en schaalbaar softwaresysteem waar zowel bemiddelaar, planner als zorgprofessional blij van worden. Gemak, laat dat een reden zijn om zorgprofessionals aan jouw organisatie te blijven binden.

Vaak heb je op te boksen tegen een grote hoeveelheid concurrentie. Dan is een softwaresysteem zoals ik een must. Team FleGo bouwt graag samen met jou een platform waarmee je vooroploopt en die ook nog eens jouw bedrijfsvoering volledig ondersteunt.

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: