Mijn functionaliteiten Demo

Dit gaat slagen!

We zagen beesten van Excel-sheets, veel belletjes, veel mailverkeer, veel WhatsApp. Alles door elkaar. Erg persoonsafhankelijk. Erg foutgevoelig. Maar het werkt wel. Echter, dat het werkt, betekent niet dat het niet beter kan.

"Hier moeten we wat mee", dachten initiatiefnemers Bas, Martin en Mathijs. En toen FleGo vanuit een idee verder vorm begon te krijgen werd al snel duidelijk: "We gaan er voor. Dit gaat slagen!"

Met veel ervaring op het gebied van softwareontwikkeling bij een groot aantal zorgorganisaties en ziekenhuizen in de Benelux, én ervaring in het bemiddelen van personeel in de zorg, hebben we de nodige kennis in huis. We snappen hoe het werkt, en weten wat er speelt en wat er nodig is.

De propositie lijkt simpel: de beste en makkelijkste software voor de bemiddeling en plaatsing van zorgpersoneel. Met FleGo beslecht iedere intermediair, groot of klein, het ICT-gat met ‘de grote’ platformen en bemiddelaars in de zorgmarkt. Laat ons de software bouwen zodat jullie je bezig kunnen houden met het échte werk. Zo doen we allebei waar we het beste in zijn.

En waar software tegenwoordig vaak wordt ontwikkeld buiten onze landsgrenzen, zijn wij trots dat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld, beheerd en onderhouden. Met een multidisciplinair team van enthousiastelingen is en wordt FleGo ontwikkeld en uitgebouwd. Een gezicht bij de naam? Zie onder!

Teamleden

Ontwikkelaar

Jurrien Philips

Ontwikkelaar

Sander Meijer

Ontwikkelaar

Lucas Pekel

Ontwikkelaar

Vincent Meijering

Infrastructuur Beheerder

Geert-Jan Hento

Test- en releasemanager

Trienke Bosch

Manager Backoffice & Support

Marjolein Giethoorn

Technisch Directeur

Bas van Dijk

Technisch Directeur

Martin van Veen

Algemeen Directeur

Mathijs Lansink

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: