Mijn functionaliteiten Demo
ZZP-bemiddelaars Bemiddel jij zzp’ers in de zorg? Ik help je met handige filters en met mijn uitgebreide keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden en ingepland! Uitzendbureaus Wil je het jezelf, maar ook de uitzendkrachten zo gemakkelijk mogelijk maken? FleGo is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Coöperaties Heb jij je met zelfstandig zorgondernemers verenigd in een coöperatie, netwerk of vereniging? Ik help jullie aan mooie opdrachten met zo min mogelijk rompslomp. Flexbureaus Beheer jij het flexbureau van een zorgorganisatie? Bij mij kun je alle soorten medewerkers kwijt, zoals eigen medewerkers, zzp’ers, studenten en vrijwilligers.

Voor
Uitzendbureau's

Wil je het jezelf, maar ook de uitzendkrachten zo gemakkelijk mogelijk maken? FleGo is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft.

Ik ben een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Eén centraal systeem om in te werken, met een uitgebreid keuzemenu en diverse handige filters die jouw zoekwens snel naar voren halen. Geschikt voor ad-hoc opdrachten, maar ook voor langdurige projecten. Het volledig personeelsdossier is vastgelegd. Wanneer vereiste documenten verlopen, krijg je een seintje. Bovendien heb je snel een totaaloverzicht van de ingevoerde beschikbaarheid.

Functionaliteiten

Mijn functionaliteiten

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: