Mijn functionaliteiten Demo
ZZP-bemiddelaars Bemiddel jij zzp’ers in de zorg? Ik help je met handige filters en met mijn uitgebreide keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden en ingepland! Uitzendbureaus Wil je het jezelf, maar ook de uitzendkrachten zo gemakkelijk mogelijk maken? FleGo is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Coöperaties Heb jij je met zelfstandig zorgondernemers verenigd in een coöperatie, netwerk of vereniging? Ik help jullie aan mooie opdrachten met zo min mogelijk rompslomp. Flexbureaus Beheer jij het flexbureau van een zorgorganisatie? Bij mij kun je alle soorten medewerkers kwijt, zoals eigen medewerkers, zzp’ers, studenten en vrijwilligers.

Voor
Coöperaties

Heb jij je met zelfstandig zorgondernemers verenigd in een coöperatie, netwerk of vereniging? Ik help jullie aan mooie opdrachten met zo min mogelijk rompslomp.

Willen jullie met elkaar voornamelijk mooie opdrachten uitvoeren en geen onnodige tijd hoeven te steken in de organisatorische kant? Ik, FleGo, kan het werk voor jullie een stuk eenvoudiger maken. Ik ben een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Via een overzichtelijk dashboard en een app kan iedereen zelf online zijn dossier bijhouden. Alle benodigde documenten zullen hieraan worden gekoppeld, zodat informatie goed vindbaar is. Opdrachten zijn 24/7 uit te zetten en in te plannen.

Functionaliteiten

Mijn functionaliteiten

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: