Mijn functionaliteiten Demo
ZZP-bemiddelaars Bemiddel jij zzp’ers in de zorg? Ik help je met handige filters en met mijn uitgebreide keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden en ingepland! Uitzendbureaus Wil je het jezelf, maar ook de uitzendkrachten zo gemakkelijk mogelijk maken? FleGo is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem waar iedereen baat bij heeft. Coöperaties Heb jij je met zelfstandig zorgondernemers verenigd in een coöperatie, netwerk of vereniging? Ik help jullie aan mooie opdrachten met zo min mogelijk rompslomp. Flexbureaus Beheer jij het flexbureau van een zorgorganisatie? Bij mij kun je alle soorten medewerkers kwijt, zoals eigen medewerkers, zzp’ers, studenten en vrijwilligers.

Voor
Flexbureaus

Beheer jij het flexbureau van een zorgorganisatie? Bij mij kun je alle soorten medewerkers kwijt, zoals eigen medewerkers, zzp’ers, studenten en vrijwilligers.

Wil je eigenlijk alle in te vullen diensten op één plek beheren en niet continu e-mailcontact moeten onderhouden met alle verschillende bureaus? Ik ben een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat zorgt voor overzicht en gemak. Zo heb je gemakkelijk het volledig personeelsdossier bij de hand. Met filters kun je snel inzicht krijgen in de lijst zzp’ers of eigen medewerkers.

Ik ben een centraal platform waar jij al je opdrachten uit kunt zetten. De uitvoerende bureaus kunnen via een gemakkelijke app de opdrachten bekijken en invullen. Met handige filters en een uitgebreid keuzemenu met criteria is de beste match snel gevonden!

Functionaliteiten

Mijn functionaliteiten

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: