Functionaliteiten Demo

Europees fonds voor regionale ontwikkeling

VIA 2021 is een regeling die zich richt op onderzoek en ontwikkelingsprojecten. De regeling heet voluit Versneller Innovatieve Ambities. Met de VIA regeling willen ze innovatie en economische ontwikkeling in het mkb stimuleren.

FleGo heeft ook gebruik gemaakt van deze regeling, met het project “Facturatie en Mobiele App”. De doelstellingen van het project zijn:

  1. Het ontwikkelen van een facturatiesysteem binnen FleGo, inclusief reversed billing, factoring, cao’s, prijslijsten, kassiersfuncties, verzamelfacturen en geïntegreerde koppeling(en) naar externe boekhoudsystemen..
  2. Een app voor Android en iOS waarin opdrachtnemers hun personeelsdossier en beschikbaarheid kunnen beheren, beschikbare zorgdiensten kunnen accepteren/afwijzen, geplande zorgdiensten kunnen bekijken, uren op een zorgdienst kunnen registeren en indienen, en financiële gegevens kunnen inzien (bijv. loonstroken voor medewerkers en facturen voor zzp’ers). De app moet als whitelabel voor de intermediair beschikbaar zijn in de Google Play Store en Apple App Store.

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: