Functionaliteiten Demo

Klantcase Perspectief Bemiddelingsbureau

De eigenaren van Perspectief Bemiddelingsbureau waren na een kennismakingsgesprek snel overtuigd van de meerwaarde van FleGo.

“We zochten naar overzicht en naar een systeem dat ons tijdwinst kon opleveren. Het was voor ons vrij snel duidelijk dat FleGo heeft wat wij zochten. Het past goed bij de manier waarop wij werken en willen werken.”

Voor eigenaren Gino Isselt en Jurmen Goeveia is sinds de overstap, nog geen jaar na de start van hun bedrijf, het nodige veranderd. “FleGo geeft ons meer overzicht en onze mailboxen lopen niet steeds vol met documenten”, zegt Gino. Om zorgprofessionals in te plannen moest de operationeel directeur van Perspectief in het verleden nog heel veel handmatig oplossen. “Sinds FleGo is dat anders.”

Perspectief Bemiddelingsbureau is opgericht in oktober 2019. “We waren werkzaam als zzp’ers in de zorg en hadden onze eigen visie ontwikkeld op hoe de zorg er vandaag de dag uit moet zien. We zagen kansen om met een menselijke en persoonlijke aanpak de zorg te verbeteren en te professionaliseren”, vertelt Gino. “Wat wij belangrijk vinden, is zorg op maat voor alle cliënten. Geen poppetjes plaatsen voor het geld.” Het bemiddelingsbureau zet dan ook alleen mensen in die ervaren zijn, passie hebben voor hun vak en zich willen inzetten voor het welzijn en herstel van hun cliënten. “Wij willen alleen de juiste professionals aan de juiste organisaties koppelen.”

Personeelsdossier

Perspectief Bemiddelingsbeau is gespecialiseerd in psychiatrie, gehandicaptenzorg, verslavingszorg en de zorg voor moeilijk opvoedbare jongeren. Op dit moment heeft het bemiddelingsbureau circa dertig zorgprofessionals in haar netwerk. De ambitie is om geleidelijk te groeien.

Bij vooruitgang hoort een professioneel planningssysteem. “Al onze zorgprofessionals werken in FleGo. Voor ons is het personeelsdossier de grote winst. Voorheen was ik continu aan het bellen en mailen. Ik moest steeds achter iedereen aan en dat vertraagde het proces”, vertelt Gino. “Nu zijn de zorgprofessionals zelf aan zet om hun dossier op orde te maken. Dit betekent een hoop tijdwinst en gemak. Dat geldt voor beide kanten, want de zzp’er ziet nu ook precies hoever zijn dossier op orde is en wat er nog ontbreekt.”

Tevreden

Een ander voordeel van FleGo is de transparantie. “Doordat we nu werken met een geavanceerd systeem is het voor de zorgprofessionals beter te begrijpen waarom we bemiddelingskosten vragen. We hadden voorheen veel handelingen wat betreft het bemiddelen, maar nu is het zichtbaarder.” Naast het personeelsdossier gebruikt Perspectief Bemiddelingsbureau het planningssysteem en wordt er reikhalzend uitgekeken naar het facturatiesysteem, dat nog in ontwikkeling is. “We hebben straks alles wat we nodig hebben. Wij zijn erg tevreden.”

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: