Wij optimaliseren jouw workflow in de zorg!

Hoe? Download onze Magazine!

Onze learnings

Download het Magazine
Met FleGo
1 Maand gratis
Flexibel in te richten naar gewenste zorgservice
Volledig veilig & AVG-Proof
VOG & andere reminders
Android/iOS app
+10 jaar ervaring
Digitale overstap service
24/7 support: wij ontzorgen je
Zonder FleGo
Kosten maken zonder zekerheid
Aparte oplossingen voor diverse activiteiten
Lekken van persoonsgegevens
Veel administratief werk
Geen pushberichten
Werken met partijen niet uit de zorg
Alles zelf moeten uitvinden, geen roadmap
Geen eenduidige service en daarmee een onveilig gevoel
Vraag een gratis demo aan
Harry van BurenDirecteur Zeno Zorg
Dankzij Flego hebben we een systeem dat uitnodigend en gebruiksvriendelijk is en dat ons straks heel veel handelingen bespaart.
Lees verder
Edward BruinsInitiatiefnemer Connected to Care
FleGo is zo compleet dat je er maar weinig tools naast hoeft te hebben. En het mooie is: er zit nog zó veel potentie in FleGo. We gaan de komende jaren samen groeien: FleGo en wij
Lees verder
Jelle den HarderOprichter Bureau Zorgvuldig
FleGo is transparant en wordt gemaakt door mensen die net als wij gedreven en ambitieus zijn. FleGo was nog groeiende en het leek ons geweldig om mee te groeien.
Lees verder
Bekijk klantcases

Wat is FleGo

Flex & Go. Eén platform voor matching, planning en facturering. Veilig, eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en toegespitst op jouw organisatie. Met zelfs een mogelijkheid tot het implementeren van een app in eigen huisstijl. FleGo is een professioneel softwaresysteem ontwikkeld dóór mensen uit de zorg, vóór intermediairs en flexbureaus in de zorg.

Hoe werkt FleGo

FleGo koppelt eenvoudig medewerkers en opdrachtgegevers en zo kunnen wij het werk voor jou als zorgvrager en de zorgprofessional een stuk eenvoudiger maken. Via een overzichtelijk dashboard en een app kunnen zzp'ers zelf online hun dossier bijhouden. Hun uren kunnen worden ingevuld en facturen vervolgens worden verstuurd. Het plannen van personeel kost intermediairs en flexbureaus tijd; en dat wordt met FleGo bespaard. Deze tijd kan vervolgens worden gestoken in het optimaliseren van de relatie met het zorgpersoneel.

Waarom FleGo

FleGo zorgt niet alleen voor de planning, matching en facturatie, maar wij regelen ook alles eromheen voor je. Wij ontwikkelen en onderhouden alles in eigen beheer en faciliteren wat nodig is om het werk overzichtelijk te houden. Zo houd jij zelfs tijd over en hoef je je geen zorgen te maken over privacy. Want veilig omgaan met data staat bij ons hoog in het vaandel! Zorg en ICT; het zijn twee compleet verschillende werelden, maar wij brengen ze probleemloos bij elkaar.

Bekijk onze unieke formule

Wil jij mij beter leren kennen?

Mijn collega vertelt je graag meer over mij: