Functionaliteiten Demo

Klantcase Bureau Zorgvuldig

Bureau Zorgvuldig was één van de eerste bureaus die ging samenwerken met FleGo. Het bemiddelingsbureau startte in maart 2020. Elk uurtje werd handmatig uitgewerkt in Excel. Toen eigenaar Jelle den Harder werd benaderd door FleGo kwam dat voor hem precies op het juiste moment.

“Alle gegevens handmatig invoeren gaat nog wel als je net gestart bent, maar we wilden groeien en daar paste een professioneel systeem bij. Met smart zaten we te wachten tot FLeGo klaar was”, vertelt Jelle. “Nu zijn we zover en we zijn ervan overtuigd dat FleGo onze kwaliteit kan waarborgen.”

Vertrouwen en kwaliteit

Bureau Zorgvuldig hoeft niet per se de grootste te worden, vertrouwen en kwaliteit staan met stip bovenaan. Jelle: “We nemen ons werk serieus. We zijn vooral actief in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. Dat zijn kwetsbare doelgroepen waar je niet iedereen heen kunt sturen. Als de nood aan de man is, moet er iemand staan. Iemand die het team ontlast en voor opluchting zorgt binnen de instelling. Dat krijgen we nu al terug en daar willen we graag op voortborduren.”

Bureau Zorgvuldig werd zelf benaderd door FleGo. “Precies op het juiste moment voor ons. We hadden er alle vertrouwen in, de samenwerking voelde meteen goed. Met FleGo kiezen we voor een stukje kwaliteit”, zegt Jelle. “Het systeem levert tijdswinst op en ontlast ons door bijvoorbeeld een seintje te geven als belangrijke documenten verlopen. We zien FleGo ook als dienstverlening naar de zzp’er. Het facturatieproces wordt dankzij FleGo bijvoorbeeld erg vereenvoudigd.”

Introductie FleGo bij zorginstellingen

Het bemiddelingsbureau is FleGo ook bij zorginstellingen aan het introduceren. “In onze presentaties bij zorginstellingen nemen we FleGo mee en presenteren we het als tool die we gebruiken om de kwaliteit te waarborgen”, vertelt Jelle. “Als we het systeem uitleggen, merken we dat ook de instellingen er erg van gecharmeerd zijn. Ze vinden dat het er goed en doordacht uitziet.”

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: