Functionaliteiten Demo

Maak jij gebruik van verouderde technologie? Niemand weet zeker hoe de wereld er over een paar jaar uitziet. Wel weten we dat technologische ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen en dat de kans bestaat dat gebruikte tools op den duur niet meer aansluiten op digitale trends en ontwikkelingen. Je kunt je niet meer permitteren om niet mee te groeien of niet te innoveren. Anders word je links en rechts ingehaald door concurrenten die hun digitalisatie beter voor elkaar hebben.

De administratie kan efficiënter

We weten dat juist in de zorg persoonlijk en intermenselijk contact heel belangrijk is. Dit hoeft door digitalisatie niet te veranderen. De huidige digitalisatie biedt optimalisatie van bedrijfsprocessen met een focus op de menselijke kant van het werk in plaats van een focus op administratie.

Dat is mooi, maar ook de administratieve kant binnen de organisatie vraagt de nodige aandacht. Organisaties gebruiken regelmatig systemen die niet optimaal werken om de administratie digitaal te kunnen uitvoeren. Ze hebben vaak meerdere en verschillende tools en systemen die ze naast elkaar gebruiken voor verschillende processen in hun organisatie. Denk bijvoorbeeld aan personeelsdossiers in Google Drive of Excel-lijsten met vervaldatums van ID-bewijzen.

Voor matching & planning, urenregistratie of facturatie gebruiken bemiddelingsbureaus vaak weer een ander systeem of ze doen het zelfs uit het hoofd. Doordat gegevens van het ene in het andere systeem moeten worden gezet, is een fout snel gemaakt.

FleGo: één platform voor alle rompslomp

Zorgbemiddelaars en -organisaties zijn op zoek naar een platform dat alle rompslomp rondom de inzet van flexibel zorgpersoneel organiseert, eentje waar ze volledig op kunnen vertrouwen. Misschien heb je vertrouwen in een partij met bouwers die zelf uit de zorg komen en weten hoe de zorg werkt. Of laat je je leiden door betrouwbare ervaringen van (concurrerende) organisaties die gebruik maken van eenzelfde soort systeem.

Iedereen is het erover eens dat een systeem ook vooral makkelijk en eenvoudig in gebruik moet zijn. FleGo is er zo één. Door het gebruik van FleGo plaatsen bemiddelings- en flexbureaus de beste persoon op een dienst, waarmee altijd de best mogelijke zorg op dat moment wordt geleverd. Ook kunnen bureaus met FleGo de zorgverleners zelf hun werktijden laten bepalen, wat in principe de werkdrukbeleving van het individu verlaagt, omdat ze hun eigen agenda bepalen.

Budget-slimmer, klantgerichter, maar ook veilig

Al jaren wordt gesproken over innovatie in de zorg. Die moet de zorg beter, budget-slimmer en klantgerichter maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om de snelheid en schaalgrootte waarin innovatieve eHealth-toepassingen door zorgorganisaties, medewerkers en patiënten worden gebruikt. Vaak blijven veelbelovende initiatieven in een vroeg stadium steken en lukt het niet om op grote schaal door te breken.

Daar zijn tal van redenen voor: te moeilijk, te duur, te weinig geduld, onveilig, te langzaam, te weinig toegevoegde waarde, etc.

De zorg is een complexe wereld met veel verschillende partijen en belangen en met ingewikkelde wet- en regelgeving. Er zijn al snel tientallen factoren die invloed hebben op het succes van innovaties in de zorg.

Doordat de zorg steeds meer digitaliseert, neemt het belang van IT toe, zeker op het gebied van security, het veilig omgaan met persoonsgegevens. Helaas wordt hier vaak pas aandacht aan besteed als het fout gaat. Wil je zeker weten dat zorgverleners veilig kunnen werken en onbezorgd kunnen digitaliseren? Zorg dan dat er een passend systeem is dat hier veel aandacht aan besteed en dat de persoonsgegevens waarborgt.

Conclusie

Zorgvernieuwing blijft de komende jaren hoog op de prioriteitenlijst staan. We weten dat er hiervoor wat pijnpunten moeten worden weggenomen.

  • Er moet budget vrijkomen om te kunnen innoveren binnen de organisatie.
  • Er zal een veilig, gebruiksvriendelijk softwareproduct moeten worden ingezet dat zal helpen om de digitalisering in de zorg te omarmen. Een platform als FleGo kan de zorgbemiddelaar en de zorgverlener de juiste ondersteuning bieden in het organiseren van de inzet van flexibele zorgprofessionals.
  • Belangrijk is dat de mensen die de software bouwen, kennis hebben van de zorgbranche. Bij FleGo komen de founders, programmeurs en personeelsleden uit de zorgsector en is de nodige ervaring aanwezig op het gebied van ontwikkeling, implementatie en het uitbouwen van IT-architecturen binnen de complexe zorgorganisaties.
  • Voor organisaties is het belangrijk vertrouwen te hebben in software en dit lonend hulpmiddel te omarmen om tijd te besparen en efficiënter te kunnen werken. Dit alles met als belangrijkste resultaat dat er meer tijd vrijkomt voor waar het echt om draait: mensen.

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: