Functionaliteiten Demo

Nieuw: de CV-generator

In nauwe samenwerking met Zeno Zorg, een van onze grootste en meest toonaangevende klanten, hebben we recentelijk de op maat gemaakte CV-module ontwikkeld. Deze innovatieve module stelt Zeno Zorg in staat om haar klanten nog professioneler en kostenefficiënter van dienst te zijn.

Hoewel het al mogelijk was om alle aspecten van een CV in FleGo vast te leggen - zoals opleidingen, diploma's, werkervaring en cursussen - en deze toegankelijk te maken voor opdrachtgevers, gaat de CV-module nog een stap verder. Met deze functionaliteit kunnen CV's nu eenvoudig in de huisstijl van Zeno Zorg worden gepresenteerd, online (tijdelijk) gedeeld worden als beveiligde links of als professionele PDF-documenten worden gedownload. Met slechts één klik tilt Zeno Zorg haar dienstverlening en uitstraling naar een hoger niveau.

Professionalisering van het werkveld

Wat deze ontwikkeling nog krachtiger maakt, is dat de basisversie van de CV-module binnenkort beschikbaar zal zijn voor alle andere FleGo-gebruikers. Thijmen Kraaijeveld, operationeel directeur van Zeno Zorg, deelt zijn perspectief hierover:

"Als Zeno Zorg zijn we verheugd over de mogelijkheid van versneld maatwerk, met name voor functies die cruciaal zijn voor onze activiteiten. Dit zal op korte termijn niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar ook onze professionaliteit versterken, wat direct ten goede komt aan onze organisatie. De vrijgekomen middelen kunnen we elders inzetten. Dit is ondertussen een beproefde aanpak, zo hebben we de afgelopen vijf jaar een snelle groei gerealiseerd."

Thijmen voegt eraan toe: "We hechten ook veel waarde aan leiderschap. Zelfs als we hierdoor bijdragen aan de groei en ontwikkeling van andere FleGo-gebruikers in ons vakgebied, zijn we trots op onze bijdrage aan de professionalisering van de branche."

Op de vraag of Zeno Zorg hiermee niet haar concurrentievoordeel weggeeft, lacht Thijmen en antwoordt: "FleGo is een waardevol gereedschap voor onze organisatie, maar net als met een goede hamer, maakt het je niet meteen een goede timmerman."

Meer ontdekken over FleGo? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen jou graag bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen en het realiseren van jouw groeidoelen.

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: