Elke tweede donderdag van de maand, van 11:30 tot 12:15, komen we samen om de meest recente ontwikkelingen te bespreken op het gebied van digitale oplossingen en zetten we onze innovatieve functionaliteiten in de schijnwerpers zodat je kunt leren hoe makkelijk het organiseren met FleGo kan zijn.

Elk webinar heeft een uniek thema dat nauw verbonden is met het oplossen van uitdagingen in het organiseren van personeel in de zorg. We delen praktijkvoorbeelden, succesverhalen en demonstreren hoe FleGo's functionaliteiten naadloos integreren in jouw zorgorganisatie.

THEMA 1Ontketen de kracht van interoperabiliteit

20 juli 2023, 11:30

Ontdek tijdens dit webinar waarom interoperabiliteit zo belangrijk is en hoe het kan bijdragen aan een efficiënte en gestroomlijnde zorgomgeving.

In de complexe wereld van de zorg is het essentieel dat verschillende systemen en softwaretoepassingen naadloos met elkaar kunnen communiceren. Interoperabiliteit zorgt ervoor dat informatie veilig en moeiteloos kan worden uitgewisseld tussen verschillende systemen, waardoor zorgverleners sneller en nauwkeuriger kunnen handelen.

Van geautomatiseerde financiële data tot koppelingen met factoring, salarispakketten en rooster-/planningssystemen van zorginstellingen of andere partners, deze zijn allemaal aan elkaar te koppelen en te bedienen via één softwareoplossing.

Tijdens dit webinar gaan we in op hoe je als IT verantwoordelijke, personeelsintermediair, planner of administrateur de beste informatiestromen kunt koppelen en verbeter je je dagelijkse efficiëntie en workflow.

Schrijf je nu in

THEMA 2Weg met handmatige planningen

10 augustus 2023, 11:30

Hoe ziet het leven eruit op het moment dat er nooit meer eindeloze lijsten met diensten handmatig verwerkt moeten worden? Dankzij een door FleGo speciaal ontworpen nieuwe standaard worden diensten automatisch in het systeem gezet. Dit betekent dat je kostbare FTE's kunt besparen.

De geavanceerde koppeling die we met de plansystemen maken zal door deze nieuwe standaard nog sneller worden. De software en nieuwe standaard samen verhogen de productiviteit op ruim 80% van de reguliere werkzaamheden.

Dat is nog eens een slagkracht die je in je bedrijf wilt hebben!

Maar ook voor zzp'ers is er goed nieuws: altijd overzicht in hun geplande diensten via de FleGo-app die met intermediairs en zorginstellingen gekoppeld is. Duik met ons mee in de roosterweergave van FleGo en ontdek hoe bemiddelaars eenvoudig geplande diensten per maand kunnen indelen.

Tijdens dit webinar knopen we alle plannings uiteinden aan elkaar en ervaar je de wereld van gestroomlijnde informatievoorziening.

Schrijf je nu in

THEMA 3Met gemak rapportages maken

14 september 2023, 11:30

andaag de dag worden er veel eisen gesteld aan hoe informatie gedeeld, opgeslagen en verwerkt wordt. Maar ook commercieel is het van belang je informatie goed georganiseerd te hebben. Elke partner en professional in de zorgketen heeft een eigen behoefte, maar denk vooral ook aan de eisen die jouw opdrachtgevers stellen aan het opleveren van informatie nadat je tender hebt gewonnen.

De één heeft meer nodig dan de ander. Maar hoe richt je een systeem in waarbij je niet met extra uren werk opgezadeld raakt, zowel organisatorisch als commercieel?

We doorgronden tijdens dit webinar de magie van managementinformatie en rapportage. Want wij weten dat je echt wel kunt rapporteren op alles wat er in jouw omgeving gebeurt - met gemak zelfs!

Voor de zwaargewichten werkt FleGo samen met Microsoft Power BI en voor de kleintjes kunnen we een eigen dashboard light ontwikkelen.

We laten je het graag zien!

Schrijf je nu in

THEMA 4Communicatie en samenwerken opniew uitgevonden

12 oktober 2023, 11:30

Hoe faciliteer je het volledige bemiddelingsproces op één plek? Daar heb je een uitgebreide structuur van rechten en rollen voor nodig waarin taken en verantwoordelijkheden professioneel gescheiden worden. Het hebben van een juist inzicht van het aanmaken van diensten of tot het goedkeuren van uren moet de samenwerking en communicatie onderling versterken.

Hoe ondersteunt een software meerdere werkvormen en flows als je afhankelijk bent van vele verschillende wensen van een diverse groep aan opdrachtgevers?

Tijdens dit webinar ontdekken we hoe het gebruik van filters en relevante informatie per behoefte ingericht kan worden. De filters van FleGo onthoudt de instellingen, zelfs wanneer er wordt gewisseld tussen schermen of wanneer er wordt uitgelogd en weer ingelogd. Om maar een voorbeeld te geven; een accountmanager kan bijvoorbeeld een filter instellen om alleen informatie van vier specifieke opdrachtgevers te tonen.

In dit webinar gaan we nogmaals kijken naar de nieuwe standaard die ook veel manuele communicatie op zich neemt. Denk hierbij aan een WhatsApp-bericht als herinnering om de uren in te voeren als deze een openstaande declaratie heeft ontdekt of een push melding die zzp'ers op de hoogte stelt van nieuwe diensten.

Van A tot Z gedekt, want ook opdrachtnemers kunnen zich rechtstreeks inschrijven in de FleGo-omgeving van bemiddelaars voor het onboarden. Ze kunnen hun dossier zelf invullen, inclusief documenten en andere benodigde informatie, zodat zij direct in te plannen zijn.

Schrijf je nu in

THEMA 5Voldoen aan wet- en regelgeving met slimme tech

10 november 2023, 11:30

Hoe krijg je zonder moeite facturen die altijd voldoen aan de vereiste fiscale normen? Ga mee in een realiteit waar foutief opgestelde facturen geëlimineerd wordt, door de slimste software. Ook het opstellen van complexe overeenkomsten is een veelvoorkomende ingewikkelde taak die opgelost kan worden.

Ontdek hoe deze en meer handelingen die normaal gesproken door de zzp'er en de bemiddelaar worden verricht volledig geautomatiseerd kunnen worden. We begrijpen dat er officieel geen verantwoordelijkheid is bij de bemiddelaar, maar we kennen hen goed genoeg en weten dat de praktijk vaak een andere realiteit kent. Met die kennis hebben we in de nieuwe standaard een functionaliteit ontwikkeld die de overeenkomsten tussen opdrachtgevers en zzp'ers automatisch gegenereerd. De nieuwe standaard zorgt ervoor dat de informatie gestroomlijnd is in alle onderdelen van de keten.

Nog een mogelijkheid die besproken zal worden is het automatisch berekenen van de vergoeding tussen de bemiddelaar en de zzp'er. Wij leggen uit waarom dit goed is om te doen en het voorkomt dat de zzp'er en de opdrachtgever niet geconfronteerd worden met claims van schijnzelfstandigheid door de Belastingdienst.

Voor de puntjes op de i: FleGo is gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging en voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De certificeringen omvatten ISO27001, NEN-7510 en Data Pro. We zullen hier dieper op ingaan met concrete voorbeelden.

Schrijf je nu in

THEMA 6In 2024 wordt het meeste tijd bespaard met ..

14 december 2023, 11:30

De toekomst belooft naadloze integraties met plansystemen, een geautomatiseerde contract generatie en een efficiënt facturatieproces; de nieuwe standaard is een alles-in-één software. Systemen zullen de administratieve last verminderen, menselijke fouten minimaliseren en bedrijven helpen om tijd en middelen te besparen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Tijdens dit webinar loopt FleGo je door de ontwikkeling die hebben plaatsgevonden in 2023 en zal hun expertise dienen als inleiding voor wat er komen gaat.

Doe mee en leer meer over geavanceerde functionaliteiten zoals het automatisch inlezen van diensten uit plansystemen, het genereren van automatisch contracten per opdrachtgever, het bijhouden en toevoeging van de beschikbaarheid van professionals en het beheren van projectdiensten.

Opvolgend daaraan kan nu al een volledige facturatieronde in slechts 20 minuten worden voltooid, waarbij alle facturen nauwkeurig en foutloos zijn. Zelfs als er onverhoopt toch een fout optreedt, zoals een verkeerd geboekte pauze als gevolg van menselijke fouten, biedt FleGo de mogelijkheid om automatisch creditnota's te genereren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Wil je ook tijd besparen in 2024 – meld je aan en zet ook dit webinar in je agenda.

Schrijf je nu in

Of het nu gaat om geautomatiseerde roosters, flexibele integratie met externe systemen, real-time rapportage of gegevensanalyse – onze webinars bieden waardevolle inzichten en inspiratie.

Mis deze kans niet om de toekomst van personeelsplanning te verkennen en ontdek hoe FleGo jouw organisatie kan transformeren.

Registreer je vandaag nog voor onze volgende webinar en reserveer de tweede donderdag van elke maand in je agenda.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze interactieve sessies en samen de grenzen van zorg interoperabiliteit te verleggen!

Aanmelden webinar

Aanmelden voor de
FleGo Webinars in 2023

Ontdek de toekomst van zorgpersoneelplanning met FleGo's maandelijkse webinars! Schrijf je nu in voor de interactieve sessies van FleGo en leer alles over de nieuwste digitale oplossingen die jouw zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen. Mis deze kans niet en reserveer jouw plek vandaag nog!

Webinar Aanmelding

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: