Functionaliteiten Demo

Bij FleGo organiseren we alles rondom de inzet van flexibel zorgpersoneel in één platform. We zijn een SaaS-bedrijf van inmiddels 2 jaar oud en groeien snel. Het softwaresysteem heeft dezelfde naam als het bedrijf en is een schaalbaar, tijdbesparend crm-, matching-, planning,- en factureringssysteem. De gebruikers van FleGo zijn bemiddelingsbureaus en uitzendbureaus van zorgpersoneel, én flexbureaus binnen zorgorganisaties.

Team FleGo

Team FleGo bestaat uit een gedreven team van 15 collega’s. Mathijs (Directeur) en Gezina (Sales & Marketing) houden zich bezig met sales en marketing en regelen alles van het eerste contact tot het contract, en accountmanagement. De andere collega’s zitten in het Ontwikkel-team, met voornamelijk programmeurs vanuit ons zusterbedrijf (Zapphire).

En jij bent: onze Implementatie Consultant

 • Het allerbelangrijkste is dat jij FleGo laat landen bij de intermediair. Dit zijn startende intermediairs die je advies geeft over bepaalde inrichtingsvraagstukken. En intermediairs die al een tijd meedraaien en toe zijn aan een systeem wat hun specifieke bedrijfsproces ondersteunt.
 • Je leert toekomstige klanten kennen door de demo’s die je, samen met Mathijs, geeft aan geïnteresseerde intermediairs. Als de deal is gemaakt pak jij het contact over en je begeleidt het hele proces. Van opleiding, het klaarmaken van de FleGo klantomgeving, de basisinrichting en je helpt waar nodig de klant met de specifieke inrichting.
 • Ook ben je na de implementatie verantwoordelijk voor het geven van support en beantwoorden en analyseren van servicemeldingen en wijzigingsverzoeken.
 • Je bent de schakel tussen de klant en het ontwikkelteam. Omdat jij weet wat er speelt bij de klanten zal je veel samen met Ilse (Product Owner) overleggen over wat het eerstvolgende is wat de programmeurs gaan bouwen.
 • Samen met Ilse ga je ook los op het uitwerken van de slimste oplossing om nieuwe wensen van de klantengroep in de software vorm te geven.
 • De functie is niet super technisch, natuurlijk zullen er in overleg met de programmeurs wat ICT termen voorbijkomen. Als Implementatie Goeroe ben je veel meer het menselijke gezicht van FleGo naar de buitenwereld en ken je natuurlijk wel ieder hoekje en gaatje in onze software.
Vacature Consultant Hoogeveen

Dit alles doe je over het algemeen vanuit huis achter de laptop en een groot scherm. Sinds de Corona werken we veel vanuit huis. Mathijs woont in Apeldoorn, Ilse in Zuid-Holland en ons bedrijf is gevestigd in Hoogeveen. Natuurlijk mag je werken vanuit ons kantoor in Hoogeveen maar het is geen verplichting. We verwachten je bij de kwartaalmeetings en als het echt nodig is op kantoor, maar verder ben je vrij om te bepalen waar je werkt. De implementatie doe je via online meetings en heb je zin in een ritje dan mag dit natuurlijk ook op locatie bij de klant

Wat bieden we je

 • Een fulltime functie.
 • Heel veel flexibiliteit als het gaat over je werkplek, werktijden en invulling van je rol.
 • Een leuk team met ervaren programmeurs.
 • Een werkomgeving met toonaangevende spelers in de zorgbemiddelingsmarkt en veel enthousiaste, ondernemende contactpersonen.
 • Een marktconform salaris en natuurlijk een laptop, telefoon en een thuiswerkvergoeding.

Interesse? Neem contact op met Mathijs via info@flego.nl of 085 - 620 29 17.

Reageer

Wil je FleGo beter leren kennen?

We vertellen je graag meer over FleGo: